Infektuar: 67906
Shëruar: 59174
Vdekur: 1587
Nis ngjyrosja e shtigjeve për biçikleta në Prishtinë

Nis ngjyrosja e shtigjeve për biçikleta në Prishtinë

Aktuale August 12, 2020 - 17:37

Shtigjet për biçikleta nëpër Prishtinë do të jenë të veçanta.

Kryetari i komunës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar se ka nisur ngjyrosja e tyre si dhe ndarja fizike e tyre.

“Kështu do të duken shtigjet e reja të biçikletave që fillojnë në Dardani e do të vazhdojnë edhe në pjesë tjera. Do të ketë barriera fizike në mes të shtegut dhe rrugës për automjete”, është shprehur Ahmeti.