Infektuar: 56412
Shëruar: 49713
Vdekur: 1420
Vërshime në disa lagje dhe fshatra të Suharekës

Vërshime në disa lagje dhe fshatra të Suharekës

Aktuale August 08, 2020 - 22:32

Pas reshjeve të shiut, të cilat kanë shkaktuar dëme të shumta në Komunën e Suharekës, ka reaguar kryetari Bali Muharremaj.

Muharremaj ka thënë se sot do të del me një vendim për formimin e një komisioni për vlerësimin e dëmeve.

“Reshjet e mbrëmshme të shiut kanë shkaktuar dëme të shumta në Komunën e Suharekës. Sot do të dal me një vendim për formimin e komisionit për vlerësimin e dëmeve. Në secilën sfidë që na paraqitet, ne jemi bashkë që ta tejkalojmë”, ka shkruar ai.