Infektuar: 10988
Shëruar: 6616
Vdekur: 373
Presidenti fal shtatë të burgosur

Presidenti fal shtatë të burgosur

Aktuale July 31, 2020 - 11:27

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka nxjerrur dekret për faljen e dënimeve për shtatë të burgosur.

Dekreti në fjalë është nënshkruar më datën 28 korrik, teksa është publikuar në Gazetën Zyrtare, shkruan lajmi.net.

Me këtë rast, ministria e Drejtësisë obligohet për zbatimin e dekretit në fjalë.

Më poshtë mund të lexoni emrat dhe kohëzgjatja e dënimit që i është falur të burgosurve:

Image

Image