Infektuar: 9274
Shëruar: 5190
Vdekur: 269
Çdo të diel hyrja në Muzetë dhe Parqet Arkeologjike në Shqipëri është falas
Parku Arkeologjik i Apollonisë - Shqipëri

Çdo të diel hyrja në Muzetë dhe Parqet Arkeologjike në Shqipëri është falas

Aktuale July 12, 2020 - 10:41

Elva Margariti, këshilltare për Territorin dhe Koordinatores Kombëtare për Programin e Integruar për Zhvillimin Rural në Shqipëri, përmes llogarisë në Facebook, ka lajmëruar se çdo të diel, hyrja në të gjitha Muzetë dhe Parqet Arkeologjike në Shqipëri është falas.

“Mos e humbisni rastin teë vizitoni sot muzeteë dhe parqet arkeologjike!

Hyrja falas. Vizito Muzeteë. Vizito Parqet Arkeologjike”, ka bërë thirrje Margariti./Zëri