Kurti pranon telegram urimi nga kryeministri grek, Kyriakos Mitsotakis

Kurti pranon telegram urimi nga kryeministri grek, Kyriakos Mitsotakis

Aktuale February 27, 2020 - 11:11

Albin Kurti ka pranuar telegram urimi nga homologu i tij grek Kyriakos Mitsotakis.

Kryeministri Albin Kurti ka pranuar telegram urimi nga homologu i tij grek Kyriakos Mitsotakis, me rastin e zgjedhjes si kryeministër, duke i uruar suksese në detyrën e re të rëndësishme.

“Jam i bindur se zbatimi i reformave të nevojshme nga ana e Prishtinës, në përputhje me rekomandimet e BE-së, vazhdimi i dialogut ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit, të lehtësuar nga ana e BE-së, si dhe shmangia e veprimeve që janë në kundërshtim me marrëdhëniet e mira fqinjësore, do të fuqizonte perspektivën tuaj evropiane. Në këtë drejtim, Greqia do të vazhdojë të mbështesë në mënyrë aktive aspiratat e popullit të Kosovës”, thuhet ndër tjera në urimin e kryeministrit Mitsotakis.