Jo veç me Thaçin, Kurti në Gjermani nuk u koordinua as me zëvendësin e tij në Qeveri

Jo veç me Thaçin, Kurti në Gjermani nuk u koordinua as me zëvendësin e tij në Qeveri

Aktuale February 15, 2020 - 20:55
Kurti po del se ka telashe edhe në bashkrendim me pjesën tjetër të ekipit kosovar që gjendet në Mynih

Derisa ai po i kritikon ata që i nënshkruan marrëveshjet e djeshme, vartësi i tij, Avdullah Hoti u zotua për zbatimin e tyre.

Kurti dhe presidenti Thaçi nuk u morën vesh as para nënshkrimit të marrëveshjeve në Mynih.

Mirëpo kësi qëndrime nuk po shfaq zëvendësi i tij, Avdullah Hoti.