Infektuar: 4307
Shëruar: 2095
Vdekur: 94
Meta: Shqipëria dhe Kosova nuk mund të ekzistojnë pa shqiptarë
FOTO: Zëri

Meta: Shqipëria dhe Kosova nuk mund të ekzistojnë pa shqiptarë

Aktuale January 18, 2020 - 17:58
Detaje

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta ka thënë se Shqipëria dhe Kosova nuk mund të ekzistojnë pa shqiptarë, dhe sidomos pa të rinjtë dhe pa të rejat tona.

“Kjo është sfida më madhore kombëtare që kërkon urgjent bashkëpunim, zgjidhje afatgjatë e të qëndrueshme, dhe kthimin e shpresës për të gjithë shqiptarët!” ka shkruar Meta.

Postimi i Metës në Facebook:

Shqipëria dhe Kosova nuk mund të ekzistojnë pa shqiptarë, dhe sidomos pa të rinjtë dhe pa të rejat tona! Kjo është sfida më madhore kombëtare që kërkon urgjent bashkëpunim, zgjidhje afatgjatë e të qëndrueshme, dhe kthimin e shpresës për të gjithë shqiptarët! Jemi në kohën e duhur për të pasur një reflektim më të plotë, më të thellë e të përbashkët në këtë drejtim. T’u krijojmë mundësitë dhe shanset të rinjve në Shqipëri, në Kosovë e kudo në rajon, ta shohin dhe ta ndërtojnë të ardhmen në trojet e tyre. Ky duhet të jetë objektivi ynë strategjik!