Infektuar: 10988
Shëruar: 6616
Vdekur: 373
Rrethi “gjigant” merr vëmendjen në Suharekë (VIDEO)

Rrethi “gjigant” merr vëmendjen në Suharekë (VIDEO)

Aktuale December 14, 2019 - 21:52
Detajet

Interesante dhe e cuditshme për shumëkë është një vepër e komunës në Suharekë.

Një iashtuquajtur rrethrrotullim i ndërtuar në këtë qytet është bërë objekt talljeje në rrjetet sociale.