Infektuar: 15574
Shëruar: 13492
Vdekur: 625
Sonte Berlini, Milano, Londra dhe Paris ia kanë zili Prishtinës për këtë arsye!

Sonte Berlini, Milano, Londra dhe Paris ia kanë zili Prishtinës për këtë arsye!

Aktuale December 13, 2019 - 23:43
Detajet

Javët e fundit është lajmëruar shpesh se në Prishtinë ajri po është shumë i ndotur.

Por, jo edhe sonte. Në Prishtinë sonte ajri është më i pastër se në Berlin dhe Milano, transmeton Indeksonline.

Sipas  aplikacionit ‘AirVisual’, Prishtina gjendet në pozitën e 69-të  sa i përket ajri të ndotur.

Nga matjet që bën, në kryeqytetin e Kosovës rezulton të jetë ajër i mirë.

Ajër më të ndotur kanë qytet e njohura si Los Angeles, Shkupi, Kievi, Beogradi, Milano, Berlini, Londër, Paris etj.

Vendi me ajrin më të ndotur sonte është qyteti i Hanoit në Vietnam. 

Image