Infektuar: 18910
Shëruar: 15367
Vdekur: 674
Haradinaj: Zvarritja e ligjit për paga, skenar i qëllimshëm

Haradinaj: Zvarritja e ligjit për paga, skenar i qëllimshëm

Aktuale December 08, 2019 - 15:36
Detaje

Haradinaj duke komentuar dërgimin e ligjit për paga, në Gjykatën Kushtetuse, tha se ai dyshon se zvarritja e këtij ligji është e qëllimshme dhe se është e pakuptueshme që të vonohet zbatimi i tij.

“E kam një dyshim se po bëhet me qëllim skenari i ligjeve të tjera, unë e kam një dilemë se është e qëllimshme kjo zhagitje, nëse ky ligj ka një të metë, ai mund të amandamentohet dhe nuk e kuptoj se pse s’bën ky ligj me fillu, por që të vonohet zbatimi i ligjit, është i pakuptueshëm prej anës time”.