Infektuar: 4931
Shëruar: 2267
Vdekur: 102
Në fundjavë do të hapet rruga për Brezovicë

Në fundjavë do të hapet rruga për Brezovicë

Aktuale November 16, 2019 - 20:25
Detajet

Ditë më parë Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit ka njoftuar se segmenti i  rrugës Brezovicë – Qendra e Skijimit, deri të dielën do të jetë e pakalueshme për qarkullim për të gjitha automjetet.

Por punimet në këtë rrugë janë përfunduar më shpejt se sa që ishte parashikuar.

Në këtë segment tanimë është asfaltuar pjesa e parë e rrugës, e cila mundëson që qytetarët të shijojnë ditën e diel në Brezovicë.

Image
Image