Infektuar: 1083
Shëruar: 843
Vdekur: 30
Haradinaj: Gjermania e bashkuar u bë shembull i lirisë dhe demokracisë

Haradinaj: Gjermania e bashkuar u bë shembull i lirisë dhe demokracisë

Aktuale November 09, 2019 - 09:33
Detajet

Kryeministri në largim, Ramush Haradinaj, ka thënë se sot, 30 vjet më parë, në një moment historik, populli gjerman rrëzoi Murin e Berlinit që ndau Gjermaninë në dysh, dhe kontribuoi në fillimin e një ndryshimi të vlerave.

Ai ka shtuar se Gjermania e bashkuar u bë shembull i lirisë e demokracisë dhe misioni i saj për paqe, siguri e stabilitet në botë, ishte dhe vazhdon të jetë thelbësore.

Statusi i tij i plotë në Facebook:

Sot, 30 vjet më parë, në një moment historik, populli gjerman rrëzoi Murin e Berlinit që ndau Gjermaninë në dysh, dhe kontribuoi në fillimin e një ndryshimi të vlerave. Gjermania e bashkuar u bë shembull i lirisë e demokracisë dhe misioni i saj për paqe, siguri e stabilitet në botë, ishte dhe vazhdon të jetë thelbësor.