Kosovës i shtohen edhe 14 doktor të shkencave

Kosovës i shtohen edhe 14 doktor të shkencave

Aktuale November 08, 2019 - 16:49
Detajet

Në amfiteatrin e Bibliotekës Qendrore Universitare të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, sot, është mbajtur ceremonia e gradimit të 14 kandidatëve për doktorë të shkencave.

Kandidatët e shpallur doktorë të shkencave janë nga: Fakulteti Filozofik, Fakulteti i Shkencave Matematike Natyrore, Fakulteti i Filologjisë, Fakulteti Juridik, Fakulteti Ekonomik dhe Fakulteti i Mjekësisë.

Rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Prof. Dr. Marjan Dema, gjatë kësaj ceremonie, i uroi doktorantët e rinj, me ç’rast theksoi se puna me përkushtim e kandidatëve ka bërë që ata të jenë këtu ku janë sot, duke i bërë krenarë jo vetëm familjarët por edhe universitetin.

Kandidatët e shpallur doktorantë janë:

1. Dëfrim Gashi
2. Skënder Zhitia
3. Mustafë Haziri
4. Valbonë Mehmeti
5. Nesade Muja Bajraktari
6. Adil Olluri
7. Gëzim Qerimi
8. Rexhep Suma
9. Murtez Zekolli
10. Vjosa Fejza
11. Vlora Prenaj
12. Sinan Rusinovci
13. Zana Vela Gaxha dhe
14. Valbon Ajazaj