Infektuar: 1070
Shëruar: 841
Vdekur: 30
Ja sa është numri i votave me kusht dhe votave të personave me nevoja të veçanta

Ja sa është numri i votave me kusht dhe votave të personave me nevoja të veçanta

Aktuale October 22, 2019 - 16:07
Detajet

Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi në një përgjigje dhënë "Zërit" ka bërë të ditur që numri i votave me kusht që pritet të numërohen është rreth 20 mijë, ndërsa i votave të personave me nevoja të veçanta sipas Elezit është rreth 2 mijë sosh raporton "Zëri.info".

"Numri i votave me kusht në nivel vendi është rreth 26 mijë e 400, ndërsa numri i votave të personave me nevoja të veçanta është rreth 2 mijë e 150. Këto vota do t’i nënshtrohen kontrolleve, krahasimeve dhe verifikimeve me votuesit e rregullt dhe atëherë do të kemi të qartë se sa prej tyre aprovohen dhe sa refuzohen. Vetëm fletëvotimet e aprovuara numërohen", tha Elezi.

Kujtojmë se nesër, e mërkure pritet që KQZ-ja të përfundoj numërimin e vendvotimeve që u vendos të rinumërohen, dhe kësisoj të filloj me numërimin e votave me kusht/Zëri