Infektuar: 1038
Shëruar: 791
Vdekur: 30
KQZ certifikoi në kohë të njëjtë zgjedhjet e parakohshme të vitit 2014 - 2017

KQZ certifikoi në kohë të njëjtë zgjedhjet e parakohshme të vitit 2014 - 2017

Aktuale October 19, 2019 - 17:37
Detajet

Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi ka prezantuar të dhënat për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës të mbajtura në vitin 2014 dhe 2017.

“Kjo ka qenë kohëzgjatja e procesit zgjedhor në zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës në vitin 2014 dhe 2017. Në të dy rastet, KQZ-së i është dashur gati kohë e njëjtë për të shpallur dhe certifikuar rezultatet përfundimtare”, ka shkruar Elezi në 'Facebook' ndërsa ka prezantuar edhe tabelën me të dhënat e zgjedhjeve të parakohshme.

Image