Infektuar: 4307
Shëruar: 2095
Vdekur: 94
OSBE dhe shtetet e ‘Quintit’ deklarohen për organizimin e zgjedhjeve nga KQZ-ja

OSBE dhe shtetet e ‘Quintit’ deklarohen për organizimin e zgjedhjeve nga KQZ-ja

Aktuale October 19, 2019 - 16:18
Detajet

Me ftesë të delegacioneve të shteteve të Quintit (ShBA-së, Britanisë së Madhe, Gjermanisë, Francës, Italisë) dhe Austrisë me seli në Vjenë, kryetarja e KQZ-së Valdete Daka dhe ambasadori i misionit të OSBE-së në Kosovë, Jan Braathu informuan pjesëmarrësit e shteteve anëtare të OSBE-së lidhur me procesin zgjedhor të 6 tetorit 2019.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve u përgëzua për administrim shumë të mirë të zgjedhjeve si dhe u konkludua se ky sukses i Kosovës për proceset zgjedhore është një shembull në rajon.

Kryetarja Daka falënderoi OSBE-në për përkrahjen e vazhdueshme si dhe shtetet e Quintit dhe Austrinë gjithashtu për përkrahjen dhe organizimin e këtij takimi.Image