Infektuar: 1047
Shëruar: 794
Vdekur: 30
Kurti: U dakorduam që të ketë 30% gra në Kuvend

Kurti: U dakorduam që të ketë 30% gra në Kuvend

Aktuale October 10, 2019 - 14:23
Detajet

Albin Kurti dhe Vjosa Osmani sot kanë zhvilluar një takim ku kanë biseduar rreth koalicionit të tyre në qeverisjen e ardhshme.

Sipas Kurti qeverisa e ardhshme do ti jap prioritet grave dhe do të bëjë zvogëlimin e zëvendësministrave.

“Kosovar ka humbur shumë kohë dhe pritjet e qytetarëve janë shumë të larta pa humbur kohë ne kemi filluar bisedimet e përbashkëta. Do te jetë qeveri sa me efikase dhe që drejtojnë shtetin nga drejtësia. Jemi dakorduar për një dysheme prej 30 për qind të grave në kabinetin e ministrive dhe zvogëlimin e zëvendësministrave”, ka thënë Kurti.