Infektuar: 1032
Shëruar: 789
Vdekur: 29
Pas Kosovës, Gernell viziton Beogradin

Pas Kosovës, Gernell viziton Beogradin

Aktuale October 10, 2019 - 13:11
Detajet

Një ditë pasi që vizitoi Kosovën, nga ku u takua me liderët e vendit, i dërguar special i presidentit të SHBA-së për dialogun mes Kosovës e Serbisë, Richard Grenell sapo ka arritur në Beograd.

I njëjti, ka pasur një mesazh të qartë për atë se çka duan qytetarët e dy vendeve.

“Qytetarët e Serbisë dhe të Kosovës dëshirojnë paqe, zhvillim ekonomik, punë dhe një jetë më të mirë për fëmijët e tyre,” tha ai.

Kjo porosi e tij që dërgoi në Beograd është postuar nga Ambasada e SHBA në llogarinë e saj në Twitter me një foto të një ambasadori amerikan në aeroportin e Beogradit.

Emisari amerikan të mërkurën vizitoi Kosovës ku u takua me zyrtarë të lartë të këtij vendi dhe me të cilët bisedoi për dialogu.