Infektuar: 9274
Shëruar: 5190
Vdekur: 269
Shkatërrohen veglat e falsifikuara të punës që hynë ilegalisht në Kosovë

Shkatërrohen veglat e falsifikuara të punës që hynë ilegalisht në Kosovë

Aktuale October 10, 2019 - 10:49
Detajet

Ditë në parë nga Dogana e Kosovës, janë kapur vegla të falsifikuara të punës.

Importuesi i tyre kishte tentuar që veglat e falsifikuara të markës “Makita”, t’i plasonte në tregun kosovar.

Marka e tyre është e mbrojtur nga një kompani kosovare, dhe pas kapjes së tyre në kufi, veglat e falsifikuara janë asgjësuar nga Dogana e Kosovës, transmeton Zëri.Info