Infektuar: 1083
Shëruar: 843
Vdekur: 30
Mjeku ortoped nga Turqia Dr.Kamil Cagri Kose vjen të ëjtën me date 26 Shtator ne Spitalin Amerikan Kosove

Mjeku ortoped nga Turqia Dr.Kamil Cagri Kose vjen të ëjtën me date 26 Shtator ne Spitalin Amerikan Kosove

Aktuale September 19, 2019 - 18:55
Detajet

Spiatli Amerikan në Kosovë ka njoftuar për ardhjën e radhës të mjekut ortoped Kamil Cagri Kose, nga Turqia, në Spitalin Amerikan në Kosovë.

Sipas njoftimit të Spitalit Amerikan doktor Kose vjen të ëjtën me datë 26 shtator.

Njoftimi i plotë i Spitalit Amerikan:"

Mjeku ortoped nga Turqia Dr.Kamil Cagri Kose vjen te ëjtën me date 26 Shtator ne Spitalin Amerikan Kosove.

Per te lene takim telefononi ne nr 038 221 661 ose 049 513 513 si dhe ne facebook.

Spitali Amerikan ne Prishtine dhe ortopedi i njohur turk Dr. Kamil Cagri Kose kane relializuar nje intervenim shume delikat te nje pacienti qe vuante nga shtremberimi i shtylles kurrizore. Nje intervenim i dale me sukses ku pacientit i eshte bere korrigjimi i lakimit te rruazave te shtylles kurrizore dhe fiksimi në pozicionin e duhur. Spitali Amerikan ne Kosove, edhe nje here ka sjelle dhe realizuar nepermjet mjekut te njohur Dr. Kose nderhyrjen me sukses I nje operacioni I cili nuk kryhet as ne Maqedoni dhe as ne Kosove.

Mjeku Kose dhe Spitali Amerikan ne Kosove do te ofrojne ne bashkepunimet e ardhshme jo vetem operacione te ketij lloji por edhe ato intervenime qe perfshijne tumoret spinale, thyerjet kurrizore (traumatike, patologjike, osteoporotike), Stenozë kurrizore, levizjen e vertebrave te shpines, Hernien diskale (mesit), Herni diskale (cervikale), spondiloartrozen, -Çrregullime të degjenerimit të shpinës, infeksione kurrizore dhe infeksionet e kockave, Artritin e shpines, si edhe shume nderhyrje te tjera.
 

Me mjeket me te mire, ne Spitalin Amerikan ne Kosove suksesi i intervenimit eshte i garantuar.
 

Spitali Amerikan, Përqafoje Jetën!

#spitaliamerikan #perqafojejeten

Ky është artikull i sponzorizuar.