Infektuar: 1047
Shëruar: 794
Vdekur: 30
Hamiti: Kjo është masakër e shtazëve, jo kurban

Hamiti: Kjo është masakër e shtazëve, jo kurban

Aktuale August 12, 2019 - 21:20
DETAJET

Profesori i Studimeve Islame, Xhabir Hamiti, ka reaguar ndaj mënyrës së therjes së kafshëve, rit islam që bëhet në prag të festës së Kurban Bajramit.

Hamiti nëpërmjet fotografive të publikuara në rrjetin social Facebook, e ka kritikuar mënyrën se si janë ther disa kafshë, duke i quajtur këto masakra të kafshëve dhe jo kurban.

Ai me këtë rast ka thënë se këto janë pamje të turpshme dhe larg çdo etike njerëzore dhe fetare.

Image

Ndër të tjera profesori i Studimeve Islame uroj që këto pamje të mos përsëritën edhe në të ardhmen.

Postimi i plotë:

Kjo është masakër e shtazëve e jo kurban.

Pamje e turpëshme dhe larg çdo etike njerëzore humane dhe fetare!

Ishalla nuk përsëriten pamje të tilla në të ardhmen!