Haradinaj nesër pret një delegacion nga Britania e Madhe

Haradinaj nesër pret një delegacion nga Britania e Madhe

Aktuale korrik 15, 2019 - 22:46
Lexo Detajet

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj nesër do të takohet me një delgacion nfga Britania e Madhe.

Pjesë e delgacionit do të jenë  Andreë Page, Shef i Departamentit për Ballkanin Perendimor si dhe Susan Laffey, Zyrtare e Lartë e Sektorit Analist, nga Foreign Office, Londër, të shoqëruar nga ambasadori Ruairi O’Connell.

Takimi do të zhvillohet në orën 9:30 në ndërtesën e Qeverise së Kosovës.