Familjet shqiptare i shtrojnë darkë ambasadores Çitaku ne Izrael

Familjet shqiptare i shtrojnë darkë ambasadores Çitaku ne Izrael

Aktuale korrik 11, 2019 - 18:51
Lexoni detajet

Ambasadorja e Kosovës në Uashington Vlora Çitaku është duke qëndruar në Jerusalem me ftesë të qeverisë izraelite, shkruan “Zëri.info”.

Ndër takimet e shumta që pati ambasadorja kosovare ajo u takua edhe me tri familje shqiptare që jetojnë në këtë qytet.

Çitaku në Jerusalem u takua me familjen e Ilir Kercelit, me familjen e Artan Rexhepit si dhe me Lindita Hoxhën. Këta shtruan një drekë për mysafiren speciale që në këtë rast ishte ambasadorja Çitaku.

Kjo është hera e parë që një zyrtar kosovarë qëndron në Izrael me ftesë të qeverisë izraelite. /ZËRI

Image

Image

Image

Image