Infektuar: 1052
Shëruar: 820
Vdekur: 30
Pamjet e stuhisë së fuqishme që goditi mbrëmë Ulqinin

Pamjet e stuhisë së fuqishme që goditi mbrëmë Ulqinin

Aktuale July 10, 2019 - 11:32
Lexo Detajet

Shtrëngata jashtëzakonisht e fuqishme dhe e frikshme që goditi mbrëmë Ulqinin shkaktoi edhe dëme të mëdha materiale, duke dëmtuar makinat dhe duke rrëzuar drunjtë.

Ishte një sistem shumë i fuqishëm stuhish që arriti në Ulqin dhe Shqipëri që nga Dalmacia e Kroacisë, përmes Hercegovinës dhe Malit të Zi.

Kaos i vërtetë u shkaktua edhe në plazhe, ku çdo gjë mbeti e përmbysurt.

Disa pushues kosovarë që aktualisht po kalojnë pushimet kanë thënë se nuk kanë parë stuhi të tillë në jetën e tyre.

Image

Image