Finlandezja bënë fushatë për të ndihmuar fëmijët me kancer në Kosovë

Finlandezja bënë fushatë për të ndihmuar fëmijët me kancer në Kosovë

Aktuale July 02, 2019 - 16:10

Terese Backlund e cila vjen nga Finlanda është duke zhvilluar një fushatë për të mbledhur fonde për të blerë lodra për fëmijët me kancer të cilët po trajtohen në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, transmeton "Zëri.info". 

Backlund aktualisht është duke bërë praktikë në Qendrën për Këshillim, Shërbime Sociale dhe Hulumtime, dhe po kërkonë ndihmë për mbledhjen e fondeve për blerjen e lodrave për fëmijët.

Ky është edhe njoftimi i plotë i organizatës SIT

Në emër të organizatës SIT ne shpresojmë për mbështetjen tuaj. Terese Backlund vjen nga Finlanda, ajo po bën praktikën e saj në organizatën tonë për tre muajt e ardhshëm dhe ajo sapo përfundoi praktikën e saj në organizatën Care for Kosovo Kids në Prishtinë gjatë muajit qershor.

Ajo po zhvillon një fushatë për të mbledhur fonde për të blerë lodra për fëmijët në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. Përmes projektit të saj gjatë periudhës së stazhit të saj, ajo synon të mbështesë me materiale që do të sjellin gëzim për fëmijët që po marrin trajtimet e tyre. Sa i përket psikologut të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, lodrat dhe luajnë janë elemente të rëndësishme për mirëqenien e fëmijëve në shëndetin psikologjik me lodra – prandaj për Terese, përkujdesja për organizimin e fëmijëve të Kosovës dhe SIT është shumë e rëndësishme për të arritur në 1,000 euro deri në 15 korrik. Që tani, Terese dhe Care for Kosovo Kids kanë arritur shumën prej 290 euro. Në muajin gusht, fëmijët do të kenë lodrat e tyre dhe do të falënderojnë të gjithë ata që i ndihmuan me një buzëqeshje në fytyrën e tyre!

Si SIT (Qendra për Këshillim, Shërbime Sociale dhe Hulumtime), misioni ynë është të kontribuojmë dhe të përmirësojmë shëndetin dhe mirëqenien sociale, prandaj për ne është shumë e rëndësishme për të mbështetur këtë fushatë.

Ju lutemi, gjeni përshkrimin e plotë të bashkangjitur të kësaj fushate, për zonjën Terese Backlund dhe organizatën Care for Kosovo Kids.

Si të financoni fushatën:

1. Ju lutemi vizitoni fushatën duke klikuar këtë link:

https://mesenaatti.me/campaign/?id=1247#single/vieë;

2. Nëse lidhja nuk hapet: www.mesenaatti.me kërko fushatën e quajtur "Jepni pak, ndihmoni shumë. Lodra dhe materiale për fëmijët e Kujdesit për organizimin e fëmijëve në Kosovë! ";

3. Lexoni informacionin rreth fushatës kur vendosja e gjuhës është në "Suomi" (Gjuha finlandeze);

4. Për të financuar, zgjidhni "Anglisht" ku vendosja e gjuhës është lart në këndin e djathtë;

5. Zgjidhni shpërblimin që dëshironi, opsionet: 10 euro, 25 euro ose 60 euro;

6. Plotësoni të dhënat personale si: emri, e-mail, etj;

7. Zgjidhni pagesën përmes bankës se internetit ose paguani me kartë krediti.

Nëse e gjeni vullnetin për të mbështetur këtë fushatë dhe për t'i bërë fëmijët e Kosovës të lumtur dhe të ndiejnë gëzim përsëri, do të ishim shumë mirënjohës!

Ju lutemi që ta ndani këtë informacion me miqtë dhe partnerët tuaj!