Infektuar: 9869
Shëruar: 5480
Vdekur: 303
Nuk votohet rezoluta që i ndalon Thaçit të diskutoj për shkëmbim të territoreve

Nuk votohet rezoluta që i ndalon Thaçit të diskutoj për shkëmbim të territoreve

Aktuale June 19, 2019 - 11:31
Lexoni detajet

Edhe pse ishin zhvilluar diskutime, e ishin ngritur edhe tri rezoluta, asnjëra prej tyre nuk arriti të votohej as në seancën e sotme, raporton 'Zëri'. 

Deputetët nuk patëm kuorum për të votuar: Propozim-rezolutën nga debati parlamentar lidhur me angazhimet e Presidentit të Kosovës për përfshirjen e "shkëmbimit të territoreve" apo "korrigjim të kufijve" në dialogun në mes të Kosovës dhe Serbisë, Propozim-rezolutën nga debati lidhur me dështimet dhe skandalet në politikën e jashtme të Republikës së Kosovës si dhe Propozim-rezolutën nga debati lidhur me dështimet dhe skandalet në politikën e jashtme të Republikës së Kosovës.

Po ashtu, deri tani asnjëra nga pikat e rendit të ditës nuk ka kaluar/Zëri/