Rexhep Selimi i komenton deklaratat e Veselit: Kjo është hipokrizi

Rexhep Selimi i komenton deklaratat e Veselit: Kjo është hipokrizi

Aktuale qershor 17, 2019 - 23:55
Lexo Detajet

Deputeti i VV-së. Rexhep Selimi ka komentuar deklaratën e Kadri Veselit, i cili në Konventën e Partisë Demokratike të Kosovës, pasi u zgjedh kryetar, ka thënë se më të në krye do të luftohet korrupsioni dhe nepotizmi.

“Këto deklarata sikur të kishin ndodhur për herë të parë do të ishin çudi”, ka thënë Selimi në T7.

“Por tash na kanë mësuar. Ata deklarojnë diçka tjetër dhe veprojnë diçka tjetër”.

Tutje Selimi këto deklarime i ka cilësuar edhe hipokrizi.

“Po të shohim etimologjinë e fjalës hipokrizi është po kjo”, ka thënë deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje.

“Shteti është i korruptuar dhe ndodhet në shkallën më të ulët