LIVE: Fillon 'Ecja për Liri' në sheshet e Prishtinës, Clinton shoqërohet nga mijëra qytetarë
FOTO: Laura Hasani

LIVE: Fillon 'Ecja për Liri' në sheshet e Prishtinës, Clinton shoqërohet nga mijëra qytetarë

Aktuale qershor 12, 2019 - 14:57
Lexoni detajet

Personalitetet e larta ndërkombëtare kanë nisur të parakalojnë në sheshet e Prishtinës.

Me rastin e shënimit të 20-vjetorit të hyrjes së trupave të NATO-s në Kosovë po zhvillohet ecje e personaliteteve të larta ndërkombëtare dhe vendore nga sheshi ‘Skenderbeu’ deri te busti i ish-sekretares, Madeleine Albright.

Qytetarë të shumtë kanë dal në sheshe dhe po presin parakalimin ish-presidentit të SHBA-ve, Bill Clinton, ish-sekretares, Madeleine Albright, gjeneralit, Wesley Clark.