Shqiprim Thaqi, kandidat për deputet në Parlamentin Evropian

Shqiprim Thaqi, kandidat për deputet në Parlamentin Evropian

Aktuale maj 25, 2019 - 17:15
Lexoni detajet

Shqiprim Thaqi, 31-vjeçar me vendbanim në Eupen është kandidat i Belgjikës për deputet në parlamenti në Parlamentin Evropian.

Ai njëherëshit është edhe punonjës në misionin zviceran në BE. Synimi i tij është të punoj për një Evropë të gjelbër.

Kandidati i Ecolo, Shqiprim Thaqi ka thënë se Gjelbërimi ka qenë gjithmonë një çështje për të, sepse ai vetë është rritur në një fshat si dhe vitet e fëmijërisë i ka kaluar në Gjermani.

Ai është shumë i privilegjuar që do përfaqësoj Ecolo në zgjedhje, shkruan albinfo.ch.

“Është shumë e rëndësishme për mua që ne të mos e shohim Evropën vetëm si një model ekonomik por edhe si një projekt paqeje. Çështja klimës është prioriteti kryesor për ne”, ka thënë ai.

Image