Komuna e Gjakovës në Ditën e Tokës mbjell fidane dedikuar të rënëve për liri

Komuna e Gjakovës në Ditën e Tokës mbjell fidane dedikuar të rënëve për liri

Aktuale prill 21, 2019 - 22:17
Lexo Detajet

Nesër shënohet Dita Ndërkombëtare e Tokës. E Komuna e Gjakovës ka vendosur ta shënojë këtë ditë në një mënyrë të veçantë.

Kjo komunë ka vendosur që për nder të dëshmorëve, martirëve dhe të zhdukurve të kësaj komune, të mbjellin fidanë ku secili prej tyre do ta bartë emrin përkatës.

Mbjelljet do të vazhdojnë anekënd Gjakovës deri më 5 qershor, ka njoftuar komuna, përcjell zeri.info.

Njoftimi i plotë: