Kush s’legalizon armët brenda dy muajsh, dënohet me 7 500 € ose 10 vjet burg

Kush s’legalizon armët brenda dy muajsh, dënohet me 7 500 € ose 10 vjet burg

Aktuale prill 19, 2019 - 12:17
Lexoni detajet e fundit

Ministria e Punëve të Brendshme, përmes një videoje ka paraqitur mënyrën e legalizimit të armëve.

Periudha e legalizimit është e hapur edhe për dy muaj, pas kësaj periudhe armët e paligjshme do të konfiskohen dhe dënimi për posedim ilegal të armëve mund të dënohet me gjobë deri në 7.500 euro, ose me burgim deri në 10 vjet.

“Ju lutemi të shfrytëzoni këtë periudhë për t’i legalizuar armët tuaja”, thuhet në njoftimin e MPB-së.