KFOR-i: Të gatshëm të mbrojmë të gjithë njerëzit në Kosovë

KFOR-i: Të gatshëm të mbrojmë të gjithë njerëzit në Kosovë

Aktuale mars 23, 2019 - 17:06
Lexoni detajet

 KFOR-i ka thënë se me anë të kamionëve dhe helikopterëve janë duke mbështetur Zjarrfikësit dhe Policinë e Kosovës, për të fikur zjarrin që ka kapluar malet mbi Manastirin e Deçanit.

“Zjarri nuk ka prekur asnjë zonë banimi dhe KFOR mbetet vigjilent për të ofruar ndihmë nëse është e nevojshme.

“ KFOR-i është çdo herë i gatshëm të mbrojë të gjithë njerëzit në Kosovë”, shkruan KFOR-i në Facebook