Serbia nis tankset nga Presheva në drejtim të Kosovës (video)

Serbia nis tankset nga Presheva në drejtim të Kosovës (video)

Aktuale mars 21, 2019 - 13:02
Lexoni detajet

Një tank serbe ka kaluar në qendren e Preshevës, për të vazhduar në drejtim të kufirit me Republikën e Kosovës

Tanku i cili kalonte nëpërmes qytetit në drejtim të kufirit me Republikën e Kosovës, ishte i shoqëruar nga policia e shtetit dhe policia ushtarake.

Ngjarja ka ndodhur para vetëm 30 minutash.

Qytetarët preshevarë janë shqetësuar nga ky provokim.

Kujtojmë se, këto provokime të Serbisë vijnë pikërisht në kohën kur SHBA kërkon nga të dy vendet një marrëveshje finale.

Madje, Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi vazhdimisht zotohet se Presheva do t’i bashkangjitet Kosovës pa asnjë çmim.

Image