Ndihmëssekretarja e Amerikës e viziton të hënën Kosovën

Ndihmëssekretarja e Amerikës e viziton të hënën Kosovën

Aktuale mars 15, 2019 - 17:24
Lexo tjera detaje

Ndihmëssekretarja e Shtetit e SHBA-ve për Çështje Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimin e Ligjit (INL), Kirsten D. Madison, do të vizitojë të hënën Kosovën, raporton portali “Zëri.info”. 

Sipas një njoftimi nga Ambasada e Amerikës në Prishtinë, ndihmëssekretarja do të dorëzojë një donacion për Agjencinë Kosovare të Forenzikës. /Zëri/