Borë në Tiranë dhe Durrës

Borë në Tiranë dhe Durrës

Aktuale shkurt 23, 2019 - 08:51
Lexo tjera detaje

Pas ditëve të ngrohta dhe me diell, Tirana dhe Durrësi u përfshinë nga reshjet e dëborës.
Temperaturat janë ulur në kryeqytet gjë që ka sjellë edhe dëborën.

Po ashtu edhe qyteti bregdetar i Durrësit është zgjuar me reshje bore këtë mëngjes.

Ulja e temperaturave gjatë natës ka sjellë dhe borën e parë për këtë dimër në këtë qytet.