Nisma në Gjakovë përfundon procesin e brendshëm zgjedhor. Kjo është udhëheqja e degës

Nisma në Gjakovë përfundon procesin e brendshëm zgjedhor. Kjo është udhëheqja e degës

Aktuale shkurt 19, 2019 - 21:38
Lexo detajet

Nisma Socialdemokrate në Gjakovë ka përmbyllur procesin e brendshëm zgjedhor të Kuvendit të Punës, ku është zgjedhur udhëheqja e kësaj partie në këtë komunë.

Kryetar është rizgjedhur Fazli Hoxha.

Gjithashtu janë zgjedhur edhe katër nënkryetarë dhe dy sekretarë, zëdhënesi, kryetarja e Gruas dhe kryetari i Rinisë.

Njoftimi i plotë i Nismës në Gjakovë në faqen zyetare në “Facebook”:

NISMA në Gjakovë përmbyll procesin e mbrendshëm zgjedhor të Kuvendit të Punës, i cili u mbajtë në të gjitha strukturat e degës së Nismës Socialdemokrate në Gjakovë, duke zgjedhur strukturën e degës. 

 • Fazli Hoxha, Kryetar
 • Selami Mahmutaj, Nënkryetar
 • Nevruz Deva, Nënkryetar
 • Edmond Dushi, Nënkryetar
 • Fatmire Bytyqi, Nënkryetare
 • Demë Avdijaj, Sekretar i përgjithshëm
 • Flamur Godeni, Sekretar organizativ
 • Erjona Rama, Zëdhënëse e degës së Nismës
 • Violeta Dema, Kryetare e Nismës së Gruas 
 • Shqiprim Godeni, Kryetar i Rinisë së Nismës 
 • Kryesia e Degës së Nismës Socialdemokrate në Gjakovë përbëhet nga 31 anëtarë;
 • Këshilli drejtues i degës përbëhet nga 101 anëtarë;
 • Nisma Socialdemokrate në Gjakovë ka gjithsej 35 nëndegë.
 • Zyra për Informim – Gjakovë