Mbledhja e ardhshme e qeverive shqiptare do të mbahet në maj

Mbledhja e ardhshme e qeverive shqiptare do të mbahet në maj

Aktuale shkurt 11, 2019 - 21:24
Lexo Detajet

Në nëntorin e vitit që e lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e pestë mes Qeverisë së Kosovës dhe të Shqipërisë.

Tani është caktuar që mbledhja e radhës të mbahet në maj në qytetin e Shkodrës.

Kujtojmë se për herë të parë, dy qeveritë u takuan më 11 janar të vitit 2014.

Pasi kanë realizuar edhe takime të tjera të përbashkëta në Vlorë, Prishtinë, Tiranë, Pejë e ardhshmja do të jetë në Shkodër.

">http://