Erërat e forta rrëzojnë lisin në Prishtinë

Erërat e forta rrëzojnë lisin në Prishtinë

Aktuale shkurt 11, 2019 - 20:06
Lexo Detajet

Si pasojë e kushteve të krijuara atmosferike, erërat e forta kanë rrëzuar një lis në lagjen “Ulpiana” në Prishtinë.

Lisi i nxjerrë si pasojë e erërave dhe shiut të rrëbeshëshëm ishte 50 vjeçar.

Nuk raportohet për të lënduar, njofton Klan Kosova.

Siç shihet në pamje, në vendin e ngjarjes kanë dal edhe Policia e Kosovës.

">http://