Haradinaj ‘ultimatum’ mësimdhënësve, nesër të fillojë mësimi

Haradinaj ‘ultimatum’ mësimdhënësve, nesër të fillojë mësimi

Aktuale janar 20, 2019 - 19:43
Lexoni detajet

Kryeministri i vendit Ramush Haradinaj ka kërkuar fillimin e mësimit gjatë ditës së nesërme. Ai këtë ultimatum e ka dhënë pas takimit të përbashkët me sindikalistët e arsimit, raporton “zëri.info”.

“Idenë e konferencës ishte të lidhur me njoftimin për të gjithë mësimdhënësit në gjithë vendin sepse është kohë e shkurtër deri nesër dhe kërkojmë që që nesër të fillojë mësimi. Nuk kemi marrë një konfirmim të pajtimit nga sindikalistët”, ka thënë Haradinaj. /ZËRI