Kreu i BESA: Koha për President shqiptar në Maqedoni

Kreu i BESA: Koha për President shqiptar në Maqedoni

Aktuale janar 17, 2019 - 19:00
Lexo Detajet

Në një intervistë për Top Channel kryetari i partisë BESA,  Bilall Kasami  rrëfen  prapaskenat e miratimit të ndryshimeve kushtetuese, të  cilat mundësuan ndryshimin e emrit të vendit, në Republika e Maqedonisë së Veriut. 

Bilall Kasami  shton se tashmë ka ardhur koha për një President shqiptar në Maqedoni  dhe partia BESA do bëjë gjithcka që një gjë e tillë të realizohet.

">http://