Ajri i ndotur sonte në Prishtinë

Ajri i ndotur sonte në Prishtinë

Aktuale janar 11, 2019 - 23:14
Lajmet e fundit nga vendi

ipas matësve të ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, indeksi i cilësisë së ajrit për momentin në Prishtinë është i rrezikshëm, që në shifra shkon në 356.

Kohët e fundit, bora dhe temperaturat shumë të ulëta kanë ndikuar që edhe ajri të jetë më i mirë.

Por, sonte përsëri ajri është shumë i rëndë.

Kujtojmë se gjatë vitit 2018, Kosova u përball me ndotje të lartë të ajrit dhe tejkalim të normave të ndotjes të lejuara nga Bashkimi Evropian.

Më së shumti ndotja e lartë e ajrit u vërejt në kryeqytet.