Bolton kërkon një marrëveshje të shpejtë të Kosovës me Serbinë

Bolton kërkon një marrëveshje të shpejtë të Kosovës me Serbinë

Aktuale dhjetor 15, 2018 - 10:00
Lexo tjera detaje

John Bolton, Këshilltari për Siguri i Presidentit amerikan Donald Trump, në një takim me Ministrin e Jashtëm slloven, Miro Cerar, ka biseduar për nevojën e arritjes së një marrëveshje mes Kosovës dhe Serbisë.

“Kam mirëpritur në Shtëpinë e Bardhë në një takim Ministrin e Jashtëm slloven, Miro Cerar. Si aleat të NATO’s, ne diskutuam interesat tona të përbashkëta ekonomike dhe të sigurisë në Europë dhe nevojën që Serbia dhe Kosova të arrijnë një marrëveshje sa më shpejt që të jetë e mundur”, ka shkruar Bolton në Twitter.

Image