Shabani, Hamza dhe Adem Jashari të lumtur për Ushtrinë e Kosovës!

Shabani, Hamza dhe Adem Jashari të lumtur për Ushtrinë e Kosovës!

Aktuale dhjetor 15, 2018 - 09:16
Lexo tjera detaje

Pasardhësit e familjes Jashari të cilët mbajnë emrat e të parëve të tyre Shabanit, Ademit dhe Hamëz Jasharit, kanë festuar dje për formimin e Ushtrisë së Kosovës, shkruan "Zëri.Info".

Jasharit e rijnë janë parë se bashku të tre duke festuar me flamur në dorë pranë bustit të Komandantit Legjendar Adem Jashari në sheshin "Adem Jashari", në Skenderaj.

Ata tashmë janë rritur dhe janë bërë shumë të zot, e kjo shihet edhe në fotografinë që do të shihni më poshtë:

Image