Ambasadorët e 'bojkotojnë' ceremoninë e mandatimit të ushtrisë
Foto: Laura Hasani

Ambasadorët e 'bojkotojnë' ceremoninë e mandatimit të ushtrisë

Aktuale dhjetor 14, 2018 - 17:13
Lexo tjera detaje

Ambasadorët e shteteve mike të Kosovës nuk po marrin pjesë ceremoninë e mandatimit të Ushtrisë së Kosovës raporton "Zëri.info".

Në këtë ceremoni po marrin pjesë vetëm krerët e institucioneve të Kosovës, kryeparlamentari Kadri Veseli, Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, kryeministri Ramush Haradinaj si dhe shumë përfaqësueses të partive politike në vend.

Ndërkohë tashmë dihet që pro ushtrisë janë Gjermania, ShBA-të, por jo dhe NATO/Zëri