Kuvendi shkon në pauzë deri në orën 15:00

Kuvendi shkon në pauzë deri në orën 15:00

Aktuale dhjetor 07, 2018 - 13:49
Lexo lajmet e fundit nga vendi!

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë shkuar në pauzë deri në orën 15:00. Pas kësaj pauze pritet që prapë të vazhdojë debati për buxhetin e Kosovës për vitin 2019, raporton Zëri.info. 

LEXO EDHE: Beqa: Buxheti i vitit 2019, impakt në zhvillimin ekonomik

Deri tani, partitë opozitare e kanë kritikuar këtë buxhet dhe janë shprehur se nuk do ta votojnë atë./ZËRI