Fillon seanca plenare, shqyrtohet buxheti i Kosovës

Fillon seanca plenare, shqyrtohet buxheti i Kosovës

Aktuale dhjetor 07, 2018 - 11:27
Lexo lajmet e fundit nga vendi!

Ka filluar seanca plenare e Kuvendit të Kosovës, në të cilën do të vazhdojë shqyrtimi për herë të parë i Projektligjit mbi ndarjen buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2019, raporton “Zëri.info”.

LEXO EDHE: Daçiq: Më 5 dhjetor Madagaskari tërhoqi njohjen e Kosovës

Në rend dite janë dhe tri projektligje të tjera: Ndryshim-plotësimi i Ligjit për Këshillin Ekonomik-Social; Projektligji për Produktet Biocide dhe Projektligji për Odën e Arkitektëve dhe Odën e Inxhinierëve në fushën e ndërtimit./ZËRI/