Mbahet debat për transformimin e FSK-së në Çagllavicë
Foto: Driton Bublaku

Mbahet debat për transformimin e FSK-së në Çagllavicë

Aktuale nëntor 09, 2018 - 08:31
Lexo detajet!

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të Forcave të Sigurisë së Kosovës në bashkëpunim me Institutin për Afirmim të Marrëdhënieve Ndëretnike organizon debatin publik.

Debati ka të bëjë me pakon e Projektligjit për Forcat e Sigurisë së Kosovës, me pjesëtarët e komunitetit joshqiptar.

Debati mbahet në orën 10:00.