Thaçi pas miratimit të projektligjeve: Gjithmonë duke nderuar atdheun, në shërbim të qytetarëve

Thaçi pas miratimit të projektligjeve: Gjithmonë duke nderuar atdheun, në shërbim të qytetarëve

Aktuale tetor 18, 2018 - 13:56
Lexo lajmet e fundit nga vendi!

Thaçi pas votimit të projektligjit për FSK-në: Bijat dhe bijtë më të mirë të vendit, ushtarët e Republikës së Kosovës.

Me 98 vota për dhe asnjë kundër është votuar projektligji për Forcën e Sigurisë së Kosovës, hap ky që i hap rrugën shndërrimit të FSK-së në ushtri.

E këtë e ka përshendëtur edhe presidenti Thaçi, përmes një postimi në Facebook. “Gjithmonë duke nderuar atdheun dhe në shërbim të të gjithë qytetarëve. Bijat dhe bijtë më të mirë të vendit, ushtarët e Republikës së Kosovës. HTH”