Deda dhe Kusari-Lila zyrtarisht ndahen nga GP i LDK-së

Deda dhe Kusari-Lila zyrtarisht ndahen nga GP i LDK-së

Aktuale shtator 03, 2018 - 10:45
Lexo tjera detaje

Në mbledhjen e Kryesisë së Kuvendit të mbajtur sot përveç caktimit të seancës së jashtëzakonshme,  kryesia u njoftua po ashtu edhe me vendimin e deputetëve Ilir Deda dhe Mimoza Kusari-Lila.

Gjatë kësaj mbledhje u njoftua se dy deputetët janë shkëputur nga Grupi Parlamentar i LDK-së dhe do veprojnë si deputetë pa Grup Parlamentar.

Deda dhe Kusari-Lila ditë më parë kanë bërë të ditur se kanë shkëputur koalicionin me Lidhjen Demokratike të Kosovës.

Kusari-Lila ka thënë se Alternativa do të veprojë si e pavarur brenda Kuvendit të Kosovës.