Rama: Uroj që KE dhe PE ta heq pengesën e pajustifikueshme mbi Kosovën

Rama: Uroj që KE dhe PE ta heq pengesën e pajustifikueshme mbi Kosovën

Aktuale korrik 18, 2018 - 22:22
Lexoni më shumë detaje

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, e ka quajtur hap pozitiv, por të stërvonuar rekomandimin e Komisionit Evropian për vizat për Kosovën, raporton “Zeri.info”.

Rama përmes një postimi në profilin e tij zyrtar në rrjetin social “Facebook”, ka kërkuar nga Këshilli Evropian dhe Parlamenti Evropian që të mos mos mendohen po të rreshtohen në favor të heqjes së kësaj pengese të pajustifikueshme mbi Kosovën. /ZËRI/

Postimi i plotë i Ramës pa ndërhyrje:

Më në fund një hap pozitiv i stërvonuar i Brukselit për liberalizimin e vizave për Kosovën!

Uroj që Këshilli dhe Parlamenti Europian të mos mendohen po të rreshtohen në favor të heqjes së kësaj pengese të pajustifikueshme mbi Kosovënë